Uitverkochte limited edition Librije Dutch Oven van Combekk

Minimum bod: €50,-
Minimum volgend bod: €55,- Bied

Deze kavel loopt af op 26-05-2024 om 12:00 uur

Een unieke kans voor de culinaire verzamelaar en keukenenthousiast: de Limited Edition Librije Dutch Oven, exclusief aangeboden door Combekk. Deze speciale editie, die nergens meer verkrijgbaar is, kan nu de uwe zijn via de veiling van 24H Chefs.

Deze Dutch Oven is niet zomaar een kookgereedschap; het is een stuk Nederlandse culinaire geschiedenis, vervaardigd uit staal dat zijn oorsprong vindt in de Nederlandse gevangenissen. In samenwerking met Jonnie Boer is 'De Librije' Dutch Oven tot leven gekomen, gemaakt van de deuren van gevangeniscellen. Een knipoog naar het verleden van het Zwolse driesterrenrestaurant De Librije, trots gevestigd in een voormalige vrouwengevangenis.

Bied nu mee en maak kans op dit bijzondere stuk kookkunst. Niet alleen verrijkt u uw keuken, maar steunt u ook het goede doel: alle opbrengsten van de veiling gaan naar het Prinses Maxima Centrum.

Mis het niet, bied mee en haal deze pan in huis.

Minimum bod: €50,-
 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.