Private magic dinner voor 6 personen

Huidig bod: €150,- Bianca Zonneveld
Minimum volgend bod: €155,- Bied

Deze kavel loopt af op 26-05-2024 om 12:00 uur

Bereid u voor op een avond vol magic en culinaire hoogstandjes met dit exclusieve veilingitem: een Private Magic Dinner voor zes personen. Laat u en uw gasten in de eigen comfort van uw huis verrassen door illusionist David Nathan en chef Tjitze van der Dam, de drijvende kracht achter 24H Chefs.

David Nathan, bekend om zijn adembenemende magische acts, zal de avond vullen met betovering en verrassingen die u aan de rand van uw stoel houden. Tegelijkertijd zal chef Tjitze van der Dam een heerlijk menu serveren, zorgvuldig samengesteld en gepaard met zorgvuldig uitgekozen wijnen die elke gang complementeren. Dit Private Magic Dinner belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waarbij de magie van het entertainment en de kunst van de gastronomie samenkomen in een harmonieus geheel.

Dit kavel biedt niet alleen een avond van premium entertainment en culinair genot voor u en uw gasten, maar steunt ook een belangrijk doel. Alle opbrengsten van deze veiling gaan naar het Prinses Maxima Centrum, ter ondersteuning van hun voortdurende strijd tegen kinderkanker.

Bied nu voor uw Private Magic Dinner en laat de magie uw huis binnenstromen.


 

Huidig bod: €150,-
Minimum volgend bod: €155,-
 
Biedingen
€150.00 Bianca Zonneveld 01-04-2024 09:16:40

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.