Ofyr Classic 100 met private chef voor een thuisdiner voor 6 personen

Minimum bod: €250,-
Minimum volgend bod: €255,- Bied

Deze kavel loopt af op 26-05-2024 om 12:00 uur

Beleef de ultieme culinaire ervaring met ons prestigieuze veilingitem: de Ofyr Classic 100, vergezeld door een topchef die bij u thuis komt koken voor zes personen. Dit is uw kans om het hart van uw tuin of buitenkeuken te transformeren met de Ofyr Classic 100, een kunstwerk dat functioneert als een luxe buitenkooktoestel, en tegelijkertijd te genieten van een ongeëvenaard diner in het comfort van uw eigen huis.

De Ofyr Classic 100 staat bekend om zijn elegante design, veelzijdigheid in koken en de unieke manier waarop het mensen samenbrengt. Of het nu gaat om grillen, bakken, of langzaam koken, de Ofyr ontsluit een nieuwe wereld van buitengastronomie.

Mis deze unieke kans niet om de eigenaar te worden van de Ofyr Classic 100 en een onvergetelijke culinaire beleving te ervaren, allemaal terwijl u bijdraagt aan een waardevolle zaak. Bied nu en maak uw buitenkookdromen waar, met de bonus van een gastronomisch avontuur in uw eigen tuin.

Minimum bod: €250,-
 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.