4 premiere tickets en meet en greet met de cast van De kleine zeemeermin

Minimum bod: €100,-
Minimum volgend bod: €105,- Bied

Deze kavel loopt af op 26-05-2024 om 12:00 uur

Premiere Tickets en Meet & Greet met Sita Vermeulen

Dompel je onder in de magische wereld van "De Kleine Zeemeermin" met een exclusieve kans die elke theaterliefhebber's hart sneller doet slaan. Aangeboden door niemand minder dan hoofdrolspeelster Sita Vermeulen, bieden wij vier premiere tickets aan voor deze adembenemende voorstelling.

Maar dat is niet alles – naast het bijwonen van de premiere, krijgt u en uw gezelschap de unieke kans voor een meet & greet met Sita en de rest van de cast. Een onvergetelijke ervaring waarbij u persoonlijk kunt kennismaken met de sterren van de show.

Alle opbrengsten van dit kavel gaan naar het Prinses Maxima Centrum, waarmee we gezamenlijk het verschil maken in het leven van kinderen met kanker.

Minimum bod: €100,-
 

Premiere Tickets en Meet & Greet met de cast 

Dompel je onder in de magische wereld van "De Kleine Zeemeermin" met een exclusieve kans die elke theaterliefhebber's hart sneller doet slaan. Aangeboden door niemand minder dan de hoofdrolspeelster Sita Vermeulen, bieden wij vier premiere tickets aan voor deze adembenemende voorstelling.

Maar dat is niet alles – naast het bijwonen van de premiere, krijgt u en uw gezelschap de unieke kans voor een meet & greet met Sita en de rest van de cast. Een onvergetelijke ervaring waarbij u persoonlijk kunt kennismaken met de sterren van de show, foto's kunt maken en de inspiratie achter haar betoverende vertolking van de zeemeermin kunt ontdekken.

Deze veiling biedt u niet alleen een ongeëvenaarde theaterervaring, maar steunt ook het goede doel. Alle opbrengsten van dit kavel gaan naar het Prinses Maxima Centrum, waarmee we gezamenlijk het verschil maken in het leven van kinderen met kanker.

Grijp deze kans om de magie van live theater te ervaren en steun tegelijkertijd een hartverwarmende zaak. Bied nu en maak herinneringen die u voor altijd zult koesteren.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.