Veiling Gesloten

Overnachting in het Conservatorium hotel en diner in Taiko voor 2 personen

Winnend bod: €650,-
Gesloten

Met dit veiligitem gaat u culinair genieten in onze hoofdstad. Het item omvat een diner voor 2 personen in Taiko Cuisine met aansluitend een overnachting in een Deluxe Guest Room inclusief ontbijt in het Conservatorium hotel in Amsterdam.

Taiko
Het bekroonde, op de Aziatische keuken geïnspireerde restaurant van Schilo van Coevorden en één van de beste hotelrestaurants van Amsterdam. Schilo, een chef-kok op de top van zijn creativiteit, gaat verder dan het culinair verleiden van zijn gasten. Met de ingrediënten, schoonheid, smaak, aroma en textuur weet hij werkelijk zintuigen te prikkelen. 

Conservatorium hotel
Gelegen in het Museumkwartier, het luxe, culturele hart van de stad, en is een architectonisch meesterwerk, dat een monumentaal historisch pand combineert met hedendaags design. Gasten kunnen hier genieten in diverse restaurants, de bar, de lounge en het 1000 vierkante meter grote Akasha Holistic Wellbeing. In deze bruisende en elegante setting liggen de kroonjuwelen van de stad – het Van Gogh Museum, het Concertgebouw, het Rijksmuseum, het Vondelpark en de meest luxueuze winkels van Amsterdam op de P.C. Hooftstraat – letterlijk om de hoek. Voor zowel cultuur, ontspanning en zakelijk is dit een unieke locatie voor ieder bezoek.

 

Dit veilingitem wordt aangeboden door:  Conservatorium hotel

Winnend bod: €650,-

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.